دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد

امیرعبداللهیان: وحشت صهیونیست‌ها از آگاهی جهانیان عامل کینه نسبت به اصحاب رسانه است

امیرعبداللهیان: وحشت صهیونیست‌ها از آگاهی جهانیان عامل کینه نسبت به اصحاب رسانه است وزیر امور خارجه کشورمان ضمن اشاره به شهادت ۱۱۱ خبرنگار توسط رژیم صهیونیستی نوشت: صهیونیست‌ها به شدت از آگاهی و قضاوت جهانیان وحشت دارند و این عامل اصلی نفرت و کینه این رژیم جنایتکار نسبت به اصحاب رسانه است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۹ - ۱۹ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 09
کد خبر: ۲۲۲۵۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به شهادت خبرنگاران در غزه در صفحه شخصی خود در برنامه ایکس نوشت: با گذشت بیش از سه ماه از جنگ ظالمانه علیه غزه مقاوم 111 نفر از خبرنگاران و تصویربرداران به شهادت رسیدند که این آمار هولناک در طول تاریخ بی‌سابقه است.

 

وی همچنین نوشت: صهیونیست‌ها به شدت از آگاهی و قضاوت جهانیان وحشت دارند و این عامل اصلی نفرت و کینه این رژیم جنایتکار نسبت به اصحاب رسانه است.

 

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: ضمن ادای احترام به روح بلند شهدای اصحاب رسانه به آقای وائل الدحدوح خبرنگار قهرمان فلسطینی تسلیت می‌گویم.

 

در حمله روز یکشنبه رژیم صهیونیستی به خبرنگاران در غرب خان‌یونس واقع در جنوب نوار غزه، فرزند دیگر «وائل الدحدوح» خبرنگار مشهور الجزیره که بیش از این بیشتر اعضای خانواده خود را در حمله صهیونیست‌ها به غزه از دست داده بود، به شهادت رسید.

 

در این حمله تروریستی علاوه بر حمزه وائل الدحدوح، پسر بزرگ وائل الدحدوح ، مصطفی ثریا یکی دیگر از خبرنگاران نیز در این حمله به شهادت رسید.

 

در بمباران غزه توسط رژیم صهیونیستی وائل دحدوح همسر، پسر، دختر و نوه خود را از دست داد و با شهادت امروز فرزندش پنجمین عضو خانواده خود را از دست داد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار